21 Οκτωβρίου, 2019 George

Ας μάθουμε τι είναι το digital marketing!

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Σε αυτό τον οδηγό θα αναλύσουμε τι είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ, ποια είναι τα διάφορα κανάλια του, τι περιλαμβάνει μια ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ και ποιος είναι ο ρόλος του digital marketing στο Διαδίκτυο.

Τι είναι το digital marketing

Το digital marketing είναι ένας ευρύς όρος, ο οποίος ενσωματώνει διάφορα κανάλια και μεθόδους μάρκετινγκ, με σκοπό να προωθήσει προϊόντα ή υπηρεσίες στο Διαδίκτυο. Η βασική διαφορά ανάμεσα στο digital marketing και στο κλασσικό marketing βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο εκτελούνται οι καμπάνιες.

Στο digital marketing οι καμπάνιες εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο μέσα από ψηφιακά κανάλια. Αυτό δίνει στους digital marketers την δυνατότητα να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο, περισσότερα εργαλεία και μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, ώστε να αναλύσουν την αποτελεσματικότητα μιας καμπάνιας συνολικά.

Ποια είναι τα κανάλια του digital marketing

Τα κανάλια του digital marketing μπορούν να χωριστούν σε 2 κατηγορίες:

Στα online κανάλια marketing
Στα offline κανάλια marketing

H βασική διαφορά ανάμεσα στις 2 αυτές κατηγορίες είναι ότι τα online κανάλια marketing βασίζονται αποκλειστικά στο Διαδίκτυο, ενώ τα offline κανάλια marketing έχουν να κάνουν με ψηφιακές συσκευές, οι οποίες δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένες με το Διαδίκτυο.

Online marketing κανάλια

Website

H ιστοσελίδα είναι το επίκεντρο όλων των καμπανιών digital marketing. Από μόνη της μια ιστοσελίδα αποτελεί ένα πολύ ισχυρό κανάλι, αλλά πέρα από αυτό, αποτελεί τον κεντρικό άξονα των περισσότερων από τις online καμπάνιες marketing.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, μια ιστοσελίδα να αντιπροσωπεύει απόλυτα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο την ίδια την επιχείρηση, όσο και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει. Μια αποδοτική ιστοσελίδα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Να είναι γρήγορη
Να είναι φιλική προς τις κινητές συσκευές
Να είναι εύκολη στην χρήση
Να παρέχει ολοκληρωμένο περιεχόμενο

Μόλις λοιπόν δημιουργήσεις μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα, το επόμενο βήμα είναι να καταλήξεις στην στρατηγική marketing που θέλεις να ακολουθήσεις. Στην συνέχεια πρέπει να προωθήσεις την ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της, με τελικό στόχο να έχεις την μεγαλύτερη δυνατή επισκεψιμότητα και περισσότερους πελάτες.

Search Engine Optimization (SEO)

Το Search Engine Optimization είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης. Ο κύριος στόχος του SEO είναι να βοηθήσει μια ιστοσελίδα να κατατάσσεται σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα της αναζήτησης και να αποκτήσει οργανική (όχι πληρωμένη) επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης.

Το SEO μπορεί να χωριστεί σε περαιτέρω υπό- διαδικασίες. Οι βασικές είναι:

On – page SEO
Off – page SEO

Pay – Per – Click Advertising (PPC)

To Pay – Per – Click Advertising σου παρέχει την δυνατότητα να προσεγγίσεις τους χρήστες σε διάφορα δίκτυα, μέσα από πληρωμένες διαφημίσεις.

Οι καμπάνιες PPC μπορούν να κατανείμουν τους χρήστες, με βάση τα δημογραφικά χαρακτηριστικά τους (ηλικία, φύλο, κλπ.) ή ακόμα και με βάση συγκεκριμένα ενδιαφέροντα που έχουν ή την τοποθεσία τους.

Κάθε φορά λοιπόν που ένας χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμισή σου, εσύ πληρώνεις ένα συγκεκριμένο fee στον πάροχο και έτσι προκύπτει και ο όρος πληρωμή ανά κλικ. Αξίζει να αναφερθεί πως οι δημοφιλέστερες πλατφόρμες PPC είναι το Google Ads και το Facebook.

Content Marketing

To content marketing αφορά στο περιεχόμενο. Ο ψηφιακός κόσμος είναι ουσιαστικά μια τεράστια συλλογή από περιεχόμενο, το οποίο έχει πολλές διαφορετικές μορφές, όπως κείμενα, εικόνες, ήχο και βίντεο.

Ο στόχος μια καμπάνιας content marketing είναι να προσεγγίσει πιθανούς πελάτες, μέσω της χρήσης περιεχομένου. Το περιεχόμενο δημοσιεύεται σε μια ιστοσελίδα και στην συνέχεια προωθείται μέσω των social media, του email marketing, του SEO, ή ακόμα και μέσα από καμπάνιες PPC.

Η διαφορά του να έχεις ένα blog και να τρέχεις μια καμπάνια content marketing, είναι ότι στην καμπάνια content marketing υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι σχετικά με το περιεχόμενο που δημοσιεύεται, πότε δημοσιεύεται, ποιο κοινό στοχεύει και ο τρόπος που θα ελέγχεται η αποτελεσματικότητα αυτής της καμπάνιας.

Τα βασικά εργαλεία του content marketing είναι:

Blogs
Ebooks (Ηλεκτρονικά βιβλία)
Online courses (Διαδικτυακά μαθήματα και σεμινάρια)
Infographics
Podcasts (Ηχογραφημένο ψηφιακό περιεχόμενο, διαθέσιμο για κατέβασμα)
Webinars (Διάλεξη ή παρουσίαση που πραγματοποιείται μέσα από το Διαδίκτυο)

Email Marketing

To Email Marketing (μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) είναι το μέσο επικοινωνίας με πιθανούς πελάτες ή τους χρήστες που ενδιαφέρονται ή ήδη γνωρίζουν μια επιχείρηση.

Πολλοί είναι αυτοί που μπερδεύουν το email marketing με τα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam) που όλοι λαμβάνουμε καθημερινά. Στην πραγματικότητα όμως , αυτά τα 2 δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Το email marketing είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα κανάλια Digital Marketing και χρησιμοποιείται από τις επιχειρήσεις ώστε να συνδεθούν με τους χρήστες που γνωρίζουν το brand και να καταφέρνουν να προωθήσουν τα προϊόντα ή της υπηρεσίες τους.

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing έχει να κάνει με την προσέγγιση ανθρώπων στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα είτε μέσω καμπανιών content marketing, είτε μέσω πληρωμένων διαφημίσεων ή και συνδυαστικά. Ο πρωταρχικός στόχος μιας social media marketing καμπάνιας είναι να γνωρίσει ο κόσμος το brand (awareness) και να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

Όσο πιο βαθιά προχωράει όμως το social media marketing, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την επιχείρηση για να συλλέξει leads ή ακόμα και ως ένα κανάλι, μέσω του οποίου γίνονται απευθείας πωλήσεις.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το Facebook. Το Facebook έχει ένα μονοπάτι (sales funnel) το οποίο αποτελείται από 3 βήματα:

Awareness – Aυτό είναι το αρχικό στάδιο, όπου μέσω των διαφημίσεων του Facebook οι χρήστες μαθαίνουν το brand. Στόχος σε αυτό το στάδιο είναι να εμφανιστεί η διαφήμιση μπροστά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να αποκτήσει το brand νέους οπαδούς.

Consideration – Σ ‘αυτό το στάδιο, ο στόχος είναι τα άτομα που έδειξαν ενδιαφέρον για το brand, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του, να αλληλεπιδράσουν, να κατεβάσουν μια εφαρμογή, να στείλουν μήνυμα κλπ.

Conversion – Σε αυτό το τελευταίο στάδιο, το brand προσπαθεί να πείσει τους χρήστες να κάνουν μια μετατροπή (conversion). Η μετατροπή μπορεί να είναι οτιδήποτε έχει αξία για την επιχείρηση, όπως η πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, ή η επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα.

Affiliate Marketing

Το Affiliate Marketing είναι μία από τις πιο παλιές μορφές μάρκετινγκ, που έχει όμως αυξηθεί σημαντικά, λόγω της αυξημένης χρήσης του Διαδικτύου. Ουσιαστικά στο affiliate marketing προωθoύνται προϊόντα άλλου (ενός εμπόρου) και ο affiliate λαμβάνει προμήθεια κάθε φορά που πραγματοποιείται μια επιθυμητή ενέργεια(πώληση ή lead , κλπ)

Όταν σχεδιάζεις λοιπόν μια στρατηγική digital marketing θα πρέπει να σκεφτείς να συμπεριλάβεις το affiliate marketing στο πλάνο σου ως ένα τρόπο να εμπλακούν κι άλλοι άνθρωποι στο brand και να πουλήσουν τα προϊόντα σου, με αντάλλαγμα μια συγκεκριμένη προμήθεια που θα τους δώσεις.

Οι συνεργάτες μπορούν όχι μόνο να αυξήσουν τις πωλήσεις σου, αλλά να βοηθήσουν ουσιαστικά (μέσω προβολής διαφημίσεων) στην αύξηση της επωνυμίας της επιχείρησης σου

Inbound Marketing

Το Inbound Marketing είναι ουσιαστικά οι τρόποι που χρησιμοποιεί μία επιχείρηση για να κερδίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω blogs, videos, infographics, eBooks, newsletters, SEO, social media marketing και άλλες μορφές Content Marketing.

Τα βασικά στοιχεία του Inbound Marketing είναι τα εξής:

Περιεχόμενο
Προσοχή
Engagement
Εμπιστοσύνη
Ικανοποίηση

Όλα τα παραπάνω στοιχεία έχουν ένα και μοναδικό στόχο. Να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να συνδεθούν με τους πιθανούς πελάτες και να δημιουργήσουν ένα κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας μαζί τους, που θα οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις.

Mobile Marketing

Το Mobile Marketing είναι η διαδικασία προσέγγισης πελατών, μέσα από τα διάφορα mobile app stores, όπως είναι το Google Play, το Apple App Store ή το Amazon Marketplace. Αυτά app stores έχουν χιλιάδες εφαρμογές και χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες την ημέρα.

Με το mobile marketing μπορείς να προωθήσεις τις εφαρμογές σου είτε μέσω πληρωμένων διαφημίσεων, είτε μέσω άλλων μεθόδων, έτσι ώστε να μπορούν να τις δουν και να τις εγκαταστήσουν περισσότεροι χρήστες.

Video Marketing

Το Video Marketing είναι κάτι σχετικά πρόσφατο, αλλά έχει τρομερά μεγάλη απήχηση. Το YoυTube έχει γίνει η δεύτερη πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης και πολλοί χρήστες πραγματοποιούν έρευνα αγοράς εκεί πριν αποφασίσουν να ολοκληρώσουν μια παραγγελία. Φυσικά οι χρήστες το χρησιμοποιούν και για μάθουν κάτι που τους ενδιαφέρει ή να χαλαρώσουν ακούγοντας μουσική.

Το YouTube είναι μόνο ένα από τα μέσα που μπορείς να πραγματοποιήσεις video marketing. Υπάρχουν πολλές άλλες πλατφόρμες, όπως:

Tα βίντεο στο Facebook

Tο Instagram

Tο Vimeo

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις το βίντεο είναι να το ενσωματώσεις στο SEO, στις καμπάνιες content marketing και στις καμπάνιες των social media.

Offline marketing κανάλια

TV Marketing

Αυτή τη στιγμή η τηλεοπτική διαφήμιση δεν είναι 100% στοχευμένη. Οι marketers μπορούν να κάνουν μόνο υποθέσεις, με βάση τα στατιστικά στοιχεία που έχουν από περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Η υιοθέτηση του Web TV όμως θα αλλάξει δραματικά αυτό το πρόβλημα. Οι marketers θα μπορούν να στοχεύουν το κοινό με βάση διάφορους παράγοντες και θα είναι σε θέση να παίρνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις ως προς το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί.

SMS Marketing

Το SMS Marketing αποτελεί ακόμα και στις μέρες μας έναν τρόπο για να έρθεις σε επαφή με πιθανούς πελάτες, αν και δεν είναι από τους πιο ισχυρούς ή αποδοτικούς.

Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές αυτές τις μέρες όπως τα push notifications στο Διαδίκτυο και στα κινητά, αλλά και στο Facebook Messenger.

Παρόλα αυτά, το SMS Marketing μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξηθούν οι επισκέψεις στο τοπικό φυσικό σου κατάστημα.

Radio Marketing

To Radio Marketing είναι ένα ακόμη εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, χωρίς να είναι ωστόσο το ίδιο αποδοτικό με άλλες μεθόδους. Το κύριο πρόβλημα που εντοπίζεται στο Radio Marketing είναι πως δεν μπορείς να γνωρίζεις με ακρίβεια την απόδοση της επένδυσής σου.

Όταν πληρώνεις για μια διαφήμιση στο ραδιόφωνο μπορείς μόνο να κάνεις υποθέσεις σχετικά με το πόσα άτομα άκουσαν την διαφήμισή σου με βάση τον αριθμό των ακροατών που έχει ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός.

Το Radio Marketing εξακολουθεί να είναι αποδοτικό για τις τοπικές επιχειρήσεις και τις πιο μικρές κοινότητες, που δεν επηρεάζονται τόσο από την ‘μανία’ των social media.

Billboard Marketing

Το Billboard Marketing θεωρείται πως αποτελεί κομμάτι του digital marketing. Τα ηλεκτρονικά billboards υπάρχουν σε αρκετούς δημόσιους χώρους και αποτελεί ένα πιο ‘παραδοσιακό’ κανάλι του digital marketing.

Τι είναι μια στρατηγική digital marketing;

Η στρατηγική digital marketing αποτελεί ένα λεπτομερές πλάνο σχετικά με το πως μπορούν να αξιοποιηθούν τα διάφορα digital marketing κανάλια, ώστε να επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι μιας επιχείρησης.

Κατά τον σχεδιασμό μιας στρατηγικής digital marketing πρέπει να γίνει μια προσεκτική εκτίμηση των καναλιών που θα χρησιμοποιηθούν, των πόρων που θα ανατεθούν στο κάθε κανάλι (άνθρωποι, χρόνος, budget), καθώς και των προσδοκιών όσον αφορά στα αποτελέσματα.

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν πολλοί digital marketing managers ή ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, είναι πως προσπαθούν να εκτελέσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες μαζί και στο τέλος, δεν επιτυγχάνουν κανένα αποτέλεσμα.

Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στο γεγονός πως δεν διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να τρέξουν digital marketing καμπάνιες, είτε γιατί καταλήγουν να σπαταλούν το budget τους σε κανάλια που δεν είναι τα κατάλληλα για την επιχείρησή τους.

Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάσαι είναι πως δεν αποδίδουν το ίδιο όλες οι μέθοδοι για όλες τις επιχειρήσεις. Γι’ αυτό λοιπόν είναι κρίσιμης σημασίας να απευθυνθείς σε επαγγελματίες, που είναι σε θέση να σχεδιάσουν μια καμπάνια digital marketing, που θα μπορέσει να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες της κάθε ενέργειας

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Θέλετε να κάνετε τα πρώτα βήματα στην προώθηση του e-shop σας;

Τότε  το e-book για e-shop Marketing που ετοιμάσαμε για εσάς θα σας φανεί χρήσιμο!

Κάντε εγγραφή με το email σας, και θα λάβετε το e-Book με τα tips για το σωστό e-shop

[/fusion_text][fusion_code]PCEtLSBCZWdpbiBNYWlsY2hpbXAgU2lnbnVwIEZvcm0gLS0+CjxsaW5rIGhyZWY9Ii8vY2RuLWltYWdlcy5tYWlsY2hpbXAuY29tL2VtYmVkY29kZS9ob3Jpem9udGFsLXNsaW0tMTBfNy5jc3MiIHJlbD0ic3R5bGVzaGVldCIgdHlwZT0idGV4dC9jc3MiPgo8c3R5bGUgdHlwZT0idGV4dC9jc3MiPgoJI21jX2VtYmVkX3NpZ251cHtiYWNrZ3JvdW5kOiNmZmY7IGNsZWFyOmxlZnQ7IGZvbnQ6MTRweCBIZWx2ZXRpY2EsQXJpYWwsc2Fucy1zZXJpZjsgd2lkdGg6MTAwJTt9CgkvKiBBZGQgeW91ciBvd24gTWFpbGNoaW1wIGZvcm0gc3R5bGUgb3ZlcnJpZGVzIGluIHlvdXIgc2l0ZSBzdHlsZXNoZWV0IG9yIGluIHRoaXMgc3R5bGUgYmxvY2suCgkgICBXZSByZWNvbW1lbmQgbW92aW5nIHRoaXMgYmxvY2sgYW5kIHRoZSBwcmVjZWRpbmcgQ1NTIGxpbmsgdG8gdGhlIEhFQUQgb2YgeW91ciBIVE1MIGZpbGUuICovCjwvc3R5bGU+CjxkaXYgaWQ9Im1jX2VtYmVkX3NpZ251cCI+Cjxmb3JtIGFjdGlvbj0iaHR0cHM6Ly9iZXN0Y3liZXJuZXRpY3MudXMyMC5saXN0LW1hbmFnZS5jb20vc3Vic2NyaWJlL3Bvc3Q/dT0wNDYzNTBjMTAyMmVhNDI1MTYzMjU0YzhiJmlkPTcwZDA2ZDgxZDEiIG1ldGhvZD0icG9zdCIgaWQ9Im1jLWVtYmVkZGVkLXN1YnNjcmliZS1mb3JtIiBuYW1lPSJtYy1lbWJlZGRlZC1zdWJzY3JpYmUtZm9ybSIgY2xhc3M9InZhbGlkYXRlIiB0YXJnZXQ9Il9ibGFuayIgbm92YWxpZGF0ZT4KICAgIDxkaXYgaWQ9Im1jX2VtYmVkX3NpZ251cF9zY3JvbGwiPgoJPGxhYmVsIGZvcj0ibWNlLUVNQUlMIj7Oms6xz4TOrc6yzrHPg868zrEgz4TOv8+FIGUtQm9vazwvbGFiZWw+Cgk8aW5wdXQgdHlwZT0iZW1haWwiIHZhbHVlPSIiIG5hbWU9IkVNQUlMIiBjbGFzcz0iZW1haWwiIGlkPSJtY2UtRU1BSUwiIHBsYWNlaG9sZGVyPSLOtM65zrXPjc64z4XOvc+DzrcgZW1haWwiIHJlcXVpcmVkPgogICAgPCEtLSByZWFsIHBlb3BsZSBzaG91bGQgbm90IGZpbGwgdGhpcyBpbiBhbmQgZXhwZWN0IGdvb2QgdGhpbmdzIC0gZG8gbm90IHJlbW92ZSB0aGlzIG9yIHJpc2sgZm9ybSBib3Qgc2lnbnVwcy0tPgogICAgPGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246IGFic29sdXRlOyBsZWZ0OiAtNTAwMHB4OyIgYXJpYS1oaWRkZW49InRydWUiPjxpbnB1dCB0eXBlPSJ0ZXh0IiBuYW1lPSJiXzA0NjM1MGMxMDIyZWE0MjUxNjMyNTRjOGJfNzBkMDZkODFkMSIgdGFiaW5kZXg9Ii0xIiB2YWx1ZT0iIj48L2Rpdj4KICAgIDxkaXYgY2xhc3M9ImNsZWFyIj48aW5wdXQgdHlwZT0ic3VibWl0IiB2YWx1ZT0izpXOs86zz4HOsc+Gzq4iIG5hbWU9InN1YnNjcmliZSIgaWQ9Im1jLWVtYmVkZGVkLXN1YnNjcmliZSIgY2xhc3M9ImJ1dHRvbiI+PC9kaXY+CiAgICA8L2Rpdj4KPC9mb3JtPgo8L2Rpdj4KCjwhLS1FbmQgbWNfZW1iZWRfc2lnbnVwLS0+[/fusion_code][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Βρείτε μας στα Social Media!

[fusion_social_links icons_boxed=”” icons_boxed_radius=”” color_type=”brand” icon_colors=”” box_colors=”” tooltip_placement=”” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”https://www.facebook.com/BestCybernetics/” flickr=”” forrst=”” googleplus=”” instagram=”https://www.instagram.com/bestcybernetics/” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”https://gr.pinterest.com/becybernetics/” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”https://twitter.com/bestcybernetics” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”https://www.youtube.com/channel/UCZzBYm5BDycIg0ZxjyR4gyA?view_as=subscriber” email=”” show_custom=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_social_links][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

,

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.