13 Ιανουαρίου, 2020 bestcybernetics

Το 2019 για την Best Cybernetics και το όραμα για το 2020

Το 2019 ήταν μια εξαιρετικά δημιουργική και γεμάτη νέες εμπειρίες χρονιά για την ομάδα της Best Cybernetics. Εκθέσεις που παρουσιάσαμε τα μεγάλα μας έργα και την δυναμική της εταιρίας μας, meetings για Ευρωπαϊκά προγράμματα που ολοκληρώσαμε με επιτυχία ή υλοποιούμε αυτή την στιγμή, μεγάλα έργα σε τοπικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, δημιουργία eshop με σκοπό την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου και την αύξηση των πωλήσεων των εταιριών, δημιουργία Digital εκστρατειών για την αύξηση της δημοτικότητας και των πωλήσεων των εταιριών, δημιουργία mobile εφαρμογών και δημιουργία εταιρικής ταυτότητας για νέες, αλλά και υπάρχουσες εταιρίες.

Σε αυτό το άρθρο, η Best Cybernetics σας παρουσιάζει τις κυριότερες δράσεις της για το έτος 2019 και σας υπόσχεται ακόμα περισσότερες και πιο δημιουργικές για το έτος 2020.

Εκθέσεις

 1. Patras IQ:
  Η ομάδα της Best Cybernetics συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Patras IQ και όπως πάντα φρόντισε να αφήσει το δικό της στίγμα. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πλήθος εκθετών φρόντισαν με τα περιπτερά τους να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γνώστες της τεχνολογίας, καθώς και να μυήσουν τα νέα παιδιά στον μαγικό κόσμο της. Η Best Cybernetics για άλλη μια χρονιά ήταν εκεί και είχε την δυνατότητα να γνωρίσει και να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες με πολλά νέα λαμπρά μυαλά, καθώς και με φορείς εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα έργα μας: Archidict και Leap, τα οποία συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου, εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς τους και της τεχνολογίας που τα υποστηρίζει.
 2. Peloponnisos expo:
  Η ομάδα της Best Cybernetics είχε την τιμή και την χαρά να συμμετάσχει για 2η χρονιά στην Πελοπόννησος expo, με σκοπό να γνωριστεί με το κοινό της Πελοποννήσου και να παρουσιάσει το έργο της eSisifos, που υλοποιεί σε συνεργασία με την Rap Media και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Κατά την διάρκεια της έκθεσης πλήθος κόσμου γέμιζε το περίπτερο της Best Cybernetics για να συζητήσει μαζί μας γύρω από την τεχνολογία, να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες μας και για το project eSisifos.

Για την ομάδα μας, οι δύο εκθέσεις αποτέλεσαν την αφετηρία για νέες συνεργασίες και δημιουργίες με άξονα πάντα την τεχνολογία.

78097136 2405826316354954 4650178464521912320 O, Best Cybernetics

Μεγάλα έργα

 1. Life:
  To Life είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε για την κάλυψη επιστημονικών αναγκών, βοηθώντας χρήστες με προβλήματα συγκέντρωσης ή ψυχικών διαταραχών μετρώντας και καταγράφοντας τα κύματα νευροανάδρασης του ανθρώπινου εγκέφαλου. Ο έλεγχος του χρήστη γίνεται μέσα από ερεθίσματα, όπως παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από την Best Cybernetics ειδικά για αυτό το σκοπό. Ο έλεγχος των παιχνιδίων γίνεται από τον χρήστη χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο του για να επιτύχει το στόχο που του δίνεται.
 2. e-Sisifos:
  Το e-Sisifos είναι το Ψηφιακό Χρονολόγιο της Κορινθιακής Λαογραφίας και αποσκοπεί στη δημιουργία μιας νέας διαδραστικής διαδικτυακής πύλης, στην οποία οι χρήστες (πολιτιστικοί φορείς, ειδικοί του χώρου, λάτρεις-ερασιτέχνες της Λαογραφίας κλπ) έχουν τη δυνατότητα να αναρτούν αρχειακό υλικό σε ψηφιακή μορφή. Η Best Cybernetics δημιούργησε για το εργο το λογότυπο, τη διαδικτυακη πυλη (portal), την εφαρμογή για κινητά ( mobile application) και την εφαρμογή e-learning. Όλες οι εφαρμογές έχουν συνδεθεί μεταξύ όλες, ώστε σε πραγματικό χρόνο οποιαδήποτε αλλαγή να γίνετε σε όλες ταυτόχρονα.
 3. Archidict:
  To Archidict είναι ένα πολύγλωσσο ψηφιακό εικονογραφημένο λεξικό όρων αρχιτεκτονικής. Είναι ένα καινοτόμο εργαλείο χρήσιμο για αρχιτέκτονες, και κατασκευαστές που επιθυμούν είτε να μάθουν, είτε να κατανοήσουν αρχιτεκτονικούς όρους σε μια ξένη γλώσσα με τη βοήθεια επεξηγηματικών γραφικών.
 4. Teammate:
  On-line assessment εφαρμογή για την αξιολόγηση διευθυντικών στελεχών, διαχειριστών, αρχηγών ομάδας. Η εφαρμογή παράγει δυναμικές αναφορές με αποτελέσματα της αξιολόγησης και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS + TeamMate 360.
 5. Canvass:
  Διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας και παραγωγής εκπαιδευτικών βίντεο για δασκάλους, καθηγητές. Δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού(σχημάτων/μορφών), προσθήκης οπτικοακουστικού υλικού (εικόνων, ήχων, βίντεο, χαρακτήρων, κίνηση), ορισμού διάρκειας εμφάνισης κάθε κειμένου ή φωτογραφίας, αποθήκευσης των βίντεο σε προσωπικό λογαριασμό και εξαγωγής των βίντεο σε μορφή mp Υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ CAnVASS+.
  Screencapture Canvass Media Index Php 2019 09 23 13 12 07, Best Cybernetics
 6. YBS (Your Business Success):
  Στόχος του έργου είναι να αναπτύξει μια καινοτόμα προσέγγιση που θα επιτρέπει σε επιχειρηματίες να αναπτύξουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο μέσω ενός Online Business Planning Tool. Το πρόγραμμα Business Success σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας, βοηθώντας σας να συλλαμβάνετε, να αναλύετε και να βελτιώνετε τις ιδέες, τα σχέδια και τις ενέργειές σας.
 7. Ask4Job:
  Το Ask4Job είναι μια πανευρωπαϊκή εκπαιδευτική οδός για μακροχρόνια άνεργους και χαμηλής ειδίκευσης ενήλικες, η οποία συμβάλλει στην ψηφιακή ιδιότητά τους και τους δίνει τα εφόδια για ανοικτή πρόσβαση και συμμετοχή στην κοινωνία με πλήρη ψηφιακή συνείδηση. Η Βest Cybernetics ως εταίρος σχεδίασε το λογότυπο του έργου αποδίδοντας μέσα από αυτό την αναγκαιότητα της ψηφιακής παιδείας για την εύρεση εργασίας.
 8. I-YES:
  Πολύγλωσση e-learning πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος I-YES με πακέτα μαθημάτων για την απόκτηση Συναισθηματικών Δεξιοτήτων (Συναισθήματα – Επικοινωνία – Σεβασμός).
 9. Leap:
  To ePortfolio LEAP είναι μια καινοτόμα διαδικτυακή εφαρμογή που επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να παρακολουθούν τη μαθησιακή τους πορεία και απόδοση, να επικοινωνούν τις δεξιότητές τους και τα επιτεύγματά τους μέσω ανοικτών εμβλημάτων πιστοποίησης (open digital badges). Υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ LEAP.

Meetings

 1. Από τις 11 μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019 η Best Cybernetics συμμετείχε στο πενταήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εκπαιδευτών που διοργανώθηκε στη Μάλαγα στο πλαίσιο του έργου Canvass. Η εταιρεία παρουσίασε την διαδικτυακή εφαρμογή Canvass που έχει αναπτύξει προκειμένου οι διδάσκοντες με χαμηλές τεχνολογικές δεξιότητες να μπορούν να φτιάχνουν και να παράγουν το δικό τους εκπαιδευτικό βίντεο με πολύ απλά βήματα.
 2. Η Best Cybernetics συμμετείχε στην 3η διακρατική συνάντηση του έργου Canvass που διοργανώθηκε στο Βουκουρέστι. Η εταιρεία, ως τεχνικός υπεύθυνος του έργου, παρείχε οδηγίες προς τους εταίρους για το πώς θα σχεδιάσουν και θα αναπτύξουν το εκπαιδευτικό υλικό που θα είναι προσβάσιμο τους επόμενους μήνες στην πλατφόρμα Μαζικών Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων του Canvass.
 3. Στις 3 Ιουνίου η Best Cybernetics συμμετείχε στη δεύτερη διακρατική συνάντηση των εταίρων του έργου YBS, που διοργανώθηκε στη Ρουμανία. Η εταιρεία, ως τεχνικός υπεύθυνος του έργου παρουσίασε λεπτομερώς τις τεχνικές προδιαγραφές για την ανάπτυξη του YBS Online Business Planning Tool.
 4. Από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2019 η Best Cybernetics συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό σεμινάριο Εκπαιδευτών που διοργανώθηκε στο PORTO από τον οργανισμό ISCAP. Η εταιρεία μας μετά από πυρετώδεις μήνες εργασίας για την ανάπτυξη του YBS Online Business Planning Tool, εκπαίδευσε τους συμμετέχοντες στη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής.
 5. Στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2019 η Best Cybernetics συμμετείχε στην τρίτη διακρατική συνάντηση των εταίρων του έργου Digital Accessibility που διοργανώθηκε στη Σαραγόσα από τον οργανισμό STP EUROPA. Στη συνάντηση η εταιρεία παρουσίασε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάζει για τον Σχεδιασμό Προσβάσιμων Ιστοσελίδων από web designers και web developers.
 6. Από τις 18 μέχρι 22 Νοεμβρίου 2019 η Best Cybernetics, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο έργο Digital Accessibility συμμετείχε στο πενταήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εκπαιδευτών που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο του Μάριμπορ. Την 4η ημέρα εκπαίδευσης η εταιρεία παρουσίασε στους εκπαιδευτές πως μπορούν να σχεδιάσουν μια προσβάσιμη ιστοσελίδα. Παρουσιάστηκαν τόσο τα σχέδια των μαθημάτων, όσο και ασκήσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν από τους εκπαιδευτές, καθώς και εκπαιδευτικό υλικό.

e-shop

 1. Κτήμα Κάκκαβος:
  Συνολικό re-design της σελίδας. Δημιουργία B2B & B2C e-shop με αναβαθμισμένο σχεδιασμό, βασισμένο στις τελευταίες τάσεις του Web Design. Έχει ληφθεί υπόψη η εύκολη διαχείριση του e-shop, τόσο από την πλευρά του εμπόρου, όσο και από την πλευρά των πελατών. Responsive design σε όλες τις συσκευές που εξασφαλίζει την εύκολη πλοήγηση του χρήστη.Ktimakakkavos, Best Cybernetics
 2. Nonakris Pharmacy:
  Το e-shop με responsive design και εξαιρετική αισθητική, στοχεύει στην αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των χρηστών του, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα υγίειας- φροντίδας-ομορφιάς-ορθοπεδικά και αιθέριων ελαίων. Δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας ή από το κινητό σας.
 3. VSL Tours:
  Μια online booking ιστοσελίδα στον τομέα του τουρισμού που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κλείσει διάφορα tours me mini vans, catamaran και ελικόπτερα. Έχει ενσωματωμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ο χρήστης. Κατά την ολοκλήρωση του booking ζητείται από τον χρήστη να αναφέρει διάφορες επιπλέον υπηρεσίες που θα χρειαστεί για τα tours και έτσι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας έχει πλήρη εικόνα για το booking κάθε πελάτη. Responsive design και γρήγορη ταχύτητα υπόσχονται την καλύτερη εμπειρία στον χρήστη.Image 2020 01 13T12 21 26 710Z, Best Cybernetics

Digital εκστρατείες

 1. Acron:
  Με σχεδιαστική φιλοσοφία που διευκολύνει τον επισκέπτη να πλοηγηθεί σε κάθε σημαντικό κομμάτι της ιστοσελίδας, η Best Cybernetics τον κατευθύνει να γνωρίσει, εκτός από την αξεπέραστη φυσική ομορφιά, και τις υπηρεσίες της επιχείρησης που αποτελούν βασικό πλεονέκτημά της.
  Η Digital εκστρατεία που «τρέξαμε» για την ιστοσελίδα του Acron είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των επισκέψεων προς το site, των τηλεφωνικών κλήσεων, αλλά και της αναζήτησης για οδηγίες για τη τοποθεσία κατά 90%!!
 2. Nonakris pharmacy:
  Η εξειδικευμένη ομάδα της Best Cybernetics έβαλε τα δυνατά της και για ακόμη μια φορά έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και βοήθησε στην ανάπτυξη του φαρμακείου Nonakris, καθώς μέσω της Digital εκστρατείας που «έτρεξε» κατάφερε να αυξήσει το κοινό και τις αγορές του κατά 69%!!
 3. Kallimani:
  Η Βest Cybernetics, ανέλαβε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, μέσω της οποίας επικοινωνείται η ευαισθησία και η παιδικότητα, σε ισορροπία όμως με τον επαγγελματισμό και όλα εκείνα τα στοιχεία που αποπνέουν σιγουριά και εμπιστοσύνη στον γονέα, καθώς η ιστοσελίδα είναι η πρώτη «γνωριμία» με την ιατρό.
  Μέσω της καταχώρισης σε τοπικούς οδηγούς, αλλά και της διαφημιστικής προβολής του ιατρείου, αυξήθηκε η επισκεψιμότητα κατά το εκπληκτικό ποσοστό του 100%!!


Mobile
εφαρμογή

 1. e-Sisifos:
  Με σχεδιασμό και αισθητική βασισμένα στην προβολή-προώθηση του πολιτισμού της Κορινθίας διαχρονικά, η εφαμογή αυτή έχει σκοπό τη μέγιστη αξιοποίηση της πληροφόρησης του χρήστη σε σχέση με αναζητήσεις για: πολιτιστικούς συλλόγους, μουσεία, εκδηλώσεις και αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής. Πρόκειται για μια εφαρμογή, απλή στη χρήση και συνάμα ιδιαίτερα εύκολη στη διαχείριση και τον εμπλουτισμό της με δεδομένα. Η εφαρμογή είναι δυναμική, συνδέεται, σε πραγματικό χρόνο με την κεντρική Βάση Δεδομένων του Portal, ώστε να εμφανίζει πάντα ενημερωμένες και ακριβείς πληροφορίες. Επιπλέον, αξιοποιεί τις δυνατότητες των smartphones (GPS), προτείνοντας στους χρήστες κοντινές διαδρομές και παρέχοντας οδηγίες για το πως θα μεταβούν στον Πολιτιστικό Σύλλογο, το Μουσείο, ή τον Αρχαιολογικό χώρο που επιθυμούν.

Untitled1, Best Cybernetics

Graphic Design:

 1. Nolla:
  Το λογότυπο που σχεδίασε η ομάδα της Best Cybernetics για την εταιρεία Νolla, με τις μινιμαλιστικές του γραμμές και με χρώματα μοντέρνα και καθαρά, συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό και τη φρεσκάδα με τη δύναμη του κλασικού, ώστε να συνοδεύει και να ταιριάζει με όλη την γκάμα των ρούχων που υπογράφει. Το λογότυπο, με την ξεχωριστή υφή και αίσθηση, δίνει τον μοναδικό του χαρακτήρα στα ιδιαίτερα υφάσματα, στις καινοτόμες, αλλά και κλασικότερες γραμμές τους.
 2. e-Sisifos:
  Μεσχεδιασμό και αισθητική βασισμένα στην προβολή-προώθηση του πολιτισμού της Κορινθίας διαχρονικά, το λογότυπο του e-Sisifos και οι εφαρμογές του (στο διαδίκτυο, έντυπα κλπ) στοχεύουν στην κοινωνία του κοινού του με φορείς και δράσεις που λαμβάνουν χώρα τοπικά. Ο κίονας, δυνατό σύμβολο που παραπέμπει στερεοτυπικά στο ελληνικό στοιχείο δεσπόζει στη μακραίωνη ιστορία μας και οδηγεί τη σκέψη όλων στον πολιτισμό μας. Εδώ θέλουμε να δείξουμε τη διαχρονικότητα αυτού του στοιχείου ως ουσία και ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας αφού πλαισιώνεται από την αφαιρετική εικόνα του ήλιου και το τεχνολογικό σύμβολο που προϊδεάζει για το μέσον προβολής. Το όνομα Sisifos υπογράφει, αλλά δίνει και τον τοπικό χαρακτήρα στο λογότυπο.Untitled 1, Best Cybernetics
 3. Belekoukias:
  Στο νέο λογότυπο της εταιρίας Belekoukias Medical Supplies χρησιμοποιήθηκε οσυνδυασμός των αρχιγραμμάτων του επώνυμου και του αντικειμένου, καθώς επίσης και η οριζοντίως αντεστραμένη δομή του ρετινοειδούς EA4 με χρώματα τέτοια που παραπέμπουν στον ιατρικό χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται. Η Βest Cybernetics έχοντας σαν αφετηρία και οδηγό τα παραπάνω στοιχεία εμπνεύστηκε και αποτύπωσε για την εταιρία ΒΜS ένα λογότυπο εύληπτο με σοβαρότητα και κύρος που συγχρόνως αποπνέει φρεσκάδα, ξεφεύγοντας από το αυστηρό πλαίσιο του ιατρικού χώρου.
 4. Casa electric:
  H εταιρεία Casa Electric εμπιστεύτηκε τη δημιουργία του λογοτύπου που θα την αντιπροσώπευε στην έντυπη και διαδικτυακή εικόνα της στη Best Cybernetics. Το«σπίτι του Ηλεκτρισμού» ήταν η αφετηρία της έμπνευσης για να σχεδιαστεί αφαιρετικά η φόρμα της στέγης που «σκεπάζει» το αρχίγραμμα της λέξης electric στοιχείο που εμπεριέχει και το μέσο της τροφοδοσίας του ηλεκτρισμού. Έτσι δηλώνεται αφαιρετικά ότι η εταιρία αγκαλιάζει όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών υλικών-εργασιών. Tα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί, το κόκκινο και το μπλε, οδηγούν συνειρμικά το νου στο ρεύμα και στο γυαλί της λάμπας αντίστοιχα.
 5. Dobrozi:
  Με την πάροδο των χρόνων η εταιρία Dobrozi μεγάλωσε και εξελίχθηκε όπως και οι υπηρεσίες της. Στα πλαίσια ενός κλίματος ανανέωσης της εικόνας της εταιρίας, η Best Cybernetics ανέλαβε τον σχεδιασμό του νέου λογοτύπου της.Ένα λογότυπο με μοντέρνα σχεδίαση, χρώματα και γραμμές που εδραιώνει την αναγνωρισιμότητά της στην αγορά και ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες της για το πεδίο και το εύρος των εργασιών της.
 6. Digital Accessibility:
  Η Best Cybernetics θέλοντας να επικοινωνήσει το μήνυμα της ψηφιακής προσβασιμότητας για τα άτομα με αναπηρίες σχεδίασε το λογότυπο για το πρόγραμμα Digital Accessibility.
  Μέσω των ευχάριστων χρωμάτων, της συμβολικής απεικόνισης των αναπηριών και του λεκτικού μηνύματος του λογοτύπου, γίνεται κατανοητό ότι τα άτομα με αναπηρίες μπορούν
  και έχουν δικαίωμα να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να πλοηγούνται και να αλληλεπιδρούν με τα ψηφιακά εργαλεία!

Τι προβλέπεται για το 2020

Οι στόχοι της Best Cybernetics για το 2020 είναι το άνοιγμα σε νέες αγορές, ώστε να μας γνωρίσουν και να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις να προβληθούν στο διαδίκτυο, η ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων για την ίδια την εταιρία, αλλά και για τους συνεργάτες της, καθώς σκοπός της Best Cybernetics είναι η ανάπτυξη των συνεργαζόμενων εταιριών και η επίτευξη των στόχων τους. Για εμάς αποτελεί όραμα η αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας και εμπειρίας που διαθέτουμε για τη βελτίωση της αυτοματοποίησης στην πρόσβαση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο τομέα της τεχνολογίας & της ποιότητας τους.
Ένα από τα μεγάλα project της φετινής χρονιάς θα είναι η δημιουργία μιας mobile εφαρμογής για την εταιρία μας, που θα «ταράξει» τα νερά της τοπικής και όχι μόνο κοινότητας. Επίσης, στον τομέα των ηλεκτρονικών αγορών και των e-shop θα αναπτυχθούν καινοτόμες λύσεις, τόσο για B2C, όσο και για B2B ηλεκτρονικά καταστήματα.
Η ομάδα της Best Cybernetics είναι γεμάτη με πάθος, φρέσκιες ιδέες, τεχνογνωσία, εμπειρία, ομαδικό πνεύμα και επαγγελματισμό και φροντίζουμε να το αποδεικνύουμε με κάθε κίνησή μας, όσο μικρή ή μεγάλη είναι αυτή.

 

2019 σε ευχαριστούμε!!
Καλωσόρισες 2020! Τα καλύτερα έρχονται!!

Η ομάδα της Best Cybernetics

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.