21 Ιανουαρίου, 2020 George

Το κουμπί που θα εξαφανιστεί απ’ το Instagram σου!

Tο 2018, το Instagram λάνσαρε το IGTV. Τώρα, μόλις έναν μήνα αφότου μπήκε το 2020, φαίνεται πως το κουμπί του IGTV θα εξαφανιστεί απ’ το Instagram μας!

Σύμφωνα με το TechCrunch, το Instagram αφαιρεί το κουμπί του IGTV, το οποίο εμφανίζεται στην πάνω δεξιά γωνία στην home screen των χρηστών στο Instagram app. Ο λόγος; Σχεδόν κανείς δεν το χρησιμοποιεί, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξής του!

Πού ήταν, όμως, το κουμπί του IGTV;

Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, το κουμπί βρισκόταν ακριβώς δίπλα απ’ το κουμπί των μηνυμάτων, αλλά τώρα πλέον, τουλάχιστον σε εμάς, έχει εξαφανιστεί!

Εάν ακόμα εμφανίζεται σε σένα, να ξέρεις δεν θα είναι για πολύ.

Instagram Igtv, Best Cybernetics

 

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως εξαφανίζεται και το IGTV! Θα μπορείς κανονικά να βλέπεις τα videos που ανεβάζουν οι δημιουργοί στους λογαριασμούς τους απ’ το feed σου, ενώ θα εξακολουθήσεις να έχεις ένα IGTV page στο explore tab και στο profile των users που έχουν ανεβάσει IGTV videos.

Εάν δεν είχες παρατηρήσει καν την ύπαρξη αυτού του κουμπιού, δεν θα σου κάνει καμία διαφορά η αφαίρεσή του.

Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία του Sensor Tower, στις ΗΠΑ το IGTV app απ’ το λανσάρισμά του το Καλοκαίρι του 2018 μέχρι σήμερα έχει 1 εκατομμύριο downloads.

 

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.