25 Φεβρουαρίου, 2020 bestcybernetics

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την δημιουργία eLearning εφαρμογής;

H Best Cybernetics, για περισσότερα από 10 χρόνια, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προσφέρει επιχειρηματικές λύσεις 360 μοιρών σε όλους τους οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους. Έχοντας ήδη συνεργαστεί με μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες του εξωτερικού στην εφαρμογή των υπηρεσιών e-learning και Webinars, έχουμε αποκτήσει εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, ώστε να σας παρέχουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας και επαγγελματικές λύσεις, οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν το κύρος της εκπαίδευσης που προσφέρει η πλατφόρμα σας.

Η πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (Learning Management System, LMS) που προσφέρει η Best Cybernetics βασίζεται στο Moodle και παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για την διαχείριση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε κατά την δημιουργία μιας eLearning  πλατφόρμας είναι οι εξής:

1. Εγκατάσταση & Παραμετροποίηση της πλατφόρμας Moodle:
Πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, στοχεύουμε στην δημιουργία μια πλατφόρμας προσαρμοσμένη στις τελευταίες τεχνολογίες.

2. Εικαστική Παραμετροποίηση:
Προσφέρουμε responsive design, καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις στο αισθητικό κομμάτι της πλατφόρμας, σεβόμενοι πάντα τα εταιρικά χρώματα και το λογότυπό σας.

3. Υποστήριξη Moodle:
Σε αυτό το διαδικτυακό ταξίδι εκπαίδευσης δεν είστε μόνοι σας. Η Best Cybernetics είναι ο ιδανικός συνεργάτης που θα σας συμβουλέψει σε κάθε σας βήμα.

4. Εκπαίδευση:
Real-time εκπαίδευση στο κομμάτι της χρήσης και παραμετροποίησης της πλατφόρμας, ώστε να αποφεύγετε περιττά έξοδα και λειτουργικά κόστη.

5035810 637075371106447639 16x9 1, Best Cybernetics

 

Άλλα σημαντικές επιπρόσθετες υπηρεσίες είναι οι εξής:

1. Webinars ή real-time εκπαίδευση:
Δυνατότητα ενσωμάτωσης στην πλατφόρμα live εκπαίδευσης , υποστηριζόμενης από διαδραστικές multimedia δυνατότητες που θα αυξήσουν την ενασχόληση του χρήστη.

2. Ηλεκτρονικές πληρωμές:
Δυνατότητα αγοράς μαθημάτων ή workshop μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής, με την προσθήκη ειδικού plugin, ώστε να απλοποιηθεί η διαδικασία αγοράς.

3. Υποστήριξη εκκίνησης:
Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αρχική αναγνωρισιμότητα, μέσω του SEO & Digital Marketing, αλλά και της 360 μοιρών συμβουλευτικής.

Launch 1024x494 1, Best Cybernetics

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

α. Εξατομικευμένη Συμβουλευτική
Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις 360 μοιρών. Από συμβουλές για την δομή της εφαρμογής και των μαθημάτων, μέχρι και την Στρατηγική Digital Marketing, ώστε να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν συντομότερα το ROI (Return of Investment).

β. Ανταγωνιστικές τιμές
Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης eLearning εφαρμογών υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και εμείς σεβόμαστε τις ανάγκες του, με άξονα πάντα την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του εκάστοτε οργανισμού.

γ. 10 χρόνια εμπειρίας
Τα έργα μας, τόσο σε Ευρωπαϊκό, όσο και σε τοπικό επίπεδο έχουν την τάση να μιλάνε από μόνα τους. Εδώ και 10 χρόνια, δημιουργούμε έργα μοναδικά σε ποιότητα, αλλά και σε αισθητική.

δ. Φιλοξενία σε Dedicated Servers
Η φιλοξενία της πλατφόρμας σας στους dedicated server μας είναι σημαντική, καθώς οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η συνεχής παρακολούθηση τους και τα τακτικά backup των έργων μας αυξάνουν κατά πολύ την ασφάλεια της πλατφόρμας σας.

ε. Επαγγελματισμός
Σε κάθε έργο που έχουμε αναλάβει και δημιουργήσει, οι πελάτες μας έχουν μείνει απολύτως ευχαριστημένοι, λόγω της συνεχής επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης, των πρωτοβουλιών μας και της τήρηση των deadline και των υποσχέσεών μας.

“Έχεις κάποιο project στο μυαλό σου;
Επικοινώνησε μαζί μας και ας εκτοξεύσουμε μαζί το εκπαιδευτικό επίπεδο του οργανισμού σου.”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.