7 Ιανουαρίου, 2018 Katerina

You've got a message from us!

Έχουμε κάτι να σας πούμε!

Και καθώς ετοιμαζόμαστε για το νέο έτος, κάνουμε και εμείς τον απολογισμό μας και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις σημαντικές στιγμές που χαρακτήρισαν το 2021, και τι μάθαμε από αυτές! 

Γνωριστήκαμε και Συνεργαστήκαμε 

Πιο συγκεκριμένα, η χρονιά που πέρασε μας χάρισε:
BC Facts 2021, Best Cybernetics
Τα νέα έργα & οι συνεργασίες μας ωρίμασαν και μας εξέλιξαν ακόμα περισσότερο. Κάθε επιχείρηση έχει την ταυτότητα & τον χαρακτήρα της. Αυτή τη χρονιά ήρθαμε ακόμα πιο κοντά σας, γνωρίζοντας τη δική σας ταυτότητα & προσφέροντας λύσεις στις δικές σας ανάγκες με την ανάπτυξη ψηφιακών συστημάτων & προβολών που αναδεικνύουν το μοναδικό χαρακτήρα της επιχείρησης σας. 

Μάθαμε τι σας αρέσει περισσότερο 

Πώς; Βρήκαμε ποια άρθρα μας διαβάσατε περισσότερο!
Φαίνεται ότι η αναζήτηση για τις καλύτερες επιχειρηματικές λύσεις δε σταματάει ποτέ.
Find out our most popular articles of 2021!
[envira-gallery id=”30352″]

Thank you 

Για όλα αυτά, και για όλα εκείνα που έρχονται σας χρωστάμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ! Οι ιδέες και η θέληση σας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας μας. We are your #DigitalSuperheroes and you are ours!
Ένα μήνυμα από τους ιδιοκτήτες της Best Cybernetics, κο Μάκη Ζώντο & κα Γεωργογιάννη Νικολέττα.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε μπορούμε να πούμε πως αποτέλεσε τη μεγαλύτερη πρόκληση για την πορεία της Best Cybernetics καθώς ήταν άλλη μια χρονιά που κύλησε στη σκιά του Covid-19. Παρά τις ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, τις πρωτόγνωρες καταστάσεις και αβεβαιότητες που κυριάρχησαν λόγω της πανδημίας, μείναμε προσηλωμένοι στην εφαρμογή του επενδυτικού μας σχεδίου, επαναπροσδιορίσαμε τους στόχους μας και αξιοποιήσαμε νέες τεχνολογίες και δυνατότητες που μας ώθησαν στη διεκδίκηση νέων ευκαιριών ανάπτυξης στον τομέα του σχεδιασμού εφαρμογών. Παραμείναμε σταθερά εξωστρεφείς ενισχύοντας τις στρατηγικές συνεργασίες με οργανισμούς και φορείς του εξωτερικού στο πλαίσιο ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων για επιχειρήσεις και φορείς εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων. Αναδιοργανώσαμε και στελεχώσαμε τα κύρια τμήματα της επιχείρησης (marketing, development) που με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα απέδωσαν τα μέγιστα.
Το 2021 η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και ο επαναπροσδιορισμός ενσωματώθηκαν στις βασικές αρχές της ύπαρξής μας (ποιότητα, επαγγελματισμός, σεβασμός στο όραμα των πελατών).
Σε αυτή την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι μας. Χρειάστηκε εξαιρετικά εντατική εργασία με ιδέες, πρωτοβουλίες και πάθος από όλη την οικογένεια της Best Cybernetics για την επίτευξη των στόχων μας.

Δέσμευσή μας είναι να παραμείνουμε σταθεροί, μεθοδικοί και αποτελεσματικοί και το 2022. Στόχος μας για το 2022 είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε καθημερινά σε τεχνολογίες αιχμής και σε κορυφαίες υπηρεσίες που θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε νέες καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις τόσο στις επιχειρήσεις όσο και τους εκπαιδευτικούς φορείς για την ψηφιοποίηση τους. Με την έναρξη του 2022 ξεκινάμε την υλοποίηση τριών νέων Ευρωπαϊκών έργων συνεχίζοντας με την ίδια ενέργεια, αφοσίωση και δυναμική το εξωστρεφές μοντέλο ανάπτυξης που έχουμε προωθήσει και επενδύσει από τα πρώτα βήματα της Best Cybernetics.

Σας ευχαριστούμε πολύ! Η ομάδα της Best Cybernetics.

Επικοινώνησε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το πιο εκθαμβωτικά ψηφιακό 2022.

“We create & promote brands, grow businesses, lead sales and ensure effectiveness & success”

Creative Design
from Brooklyn

We welcome you to contact us for more information
about any of our products or services.